آپدیت الگوریتم های گوگل برای جذب مشتری بیشتر
آپدیت الگوریتم های گوگل: در سال 2024 چه گذشت! آکادمی فرین
دیجیتال مارکتینگ دانش پولسازی کسب و کارها از فضای دیجیتال است و ما با جامعترین دورههای آموزش دیجیتال مارکتینگ شما را به یک متخصص تمام عیار تبدیل خواهیم کرد. در مطالب خود به این سوالات پاسخ دهید و نسبت به ذکر جزئیات، مترادفات و کلمات مرتبط با متن تلاش کنید. به این ترتیب، تمام واژگان لازم و ابزارهای استفاده صحیح از آن را خواهید داشت. گوگل این بار اعلام کرد که عمده مشکلات مربوط به ایندکس کردن صفحات در سطح وب رفع شده است. تمام منابع سرور در اختیار شماست و به راحتی میتوانید تغییرات مدنظرتان را اعمال کنید.امنیت، سرعت و پایداری بالا برای میزبانی پروژههای بزرگ. تنها برای آن میزان از منابع سختافزاری که نیاز دارید هزینه میپردازید و دیگر نیازی به پرداخت هزینههای غیر موجه، در ابتدای فعالیت وب سایت خود، نخواهید داشت.
روزانه حجم بسیار زیادی از اطلاعات در سایتهای مختلف بارگذاری میشوند که این شبکه جهانی وب را به یک کتابخانه بیانتها تبدیل میکند. گوگل بهعنوان کتابدار این کتابخانه باید بتواند مطالب را دستهبندی کند تا بر اساس نیاز متقاضیان آنها را در دسترس قرار دهد. آنچه به گوگل در این امر کمک میکند الگوریتمها هستند.الگوریتمهای جدید گوگل این فرآیند را ظرف چند ثانیه انجام میدهند. الگوریتمهای رتبهبندی گوگل از میان سایتهایی که در خود گوگل ایندکس میشوند به دنبال ارائه اطلاعاتی به مخاطب هستند که بیشترین بازدهی را به دنبال داشته باشد یا به عبارت دیگر لبخند رضایت را بر لبان مخاطب بنشاند. الگوریتم گوگل یکی دیگر از الگوریتم های گوگل است که در سال ۲۰۱۷، بهصورت غیررسمی توسط گوگل معرفی شد.
الگوریتم رقص گوگل نیز یکی دیگر از الگوریتم های گوگل است که عملکرد جالبی دارد. عملکرد این الگوریتم که در اوایل دههی ۲۰۰۰ معرفی شد، به این ترتیب است که وقتی گوگل صفحات جدید وب سایتها را ایندکس میکند و یا تغییراتی در الگوریتم خود میدهد، ممکن است نتایج جستجو تغییر کند. کاری که گوگل انجام میدهد این است که با بازی کردن با رتبههای صفحات مختلف، دادههای متفاوتی را از کاربران دریافت کرده و در نهایت به این نتیجه میرسد که کدام صفحه باید در رتبههای بالاتر قرار بگیرد. الگوریتمهای گوگل ۲۰۲۴، با هدف کاهش رتبه سایتهای بیکیفیت، نتایج بهتری را به شما نشان میدهد. این سایتها ممکن است محتوای کپی شده یا بیربط داشتهباشند و ارزشی برای کاربران ایجاد نکنند.
این مطلب جامع ترین و مفصل ترین لیست الگوریتم ها را در اختیار شما قرار می دهد. همانطور که در یکی از تحقیقات دانشگاه استنفورد نشان داده شده است، بک لینک ها پایه اصلی الگوریتم گوگل هستند. البته از سال 2018 بک لینک ها جایگاه خود را از دست دادند و در آپدیت الگوریتم گوگل 2023 جای خود را به محتوای باکیفیت و جذاب دادند؛ اما هنوز هم یکی از عوامل اصلی برای رتبه بندی وبسایت هستند. شما باید به طور مشخص بر روی کیفیت محتوا تمرکز کنید؛ زیرا محتوای باکیفیت بک لینک ها را به صورت ارگانیک جذب می کند. پنج سال است که محتوای جذاب فاکتور برتر الگوریتم گوگل بوده است و این موضوع در آپدیت الگوریتم گوگل 2023 نیز مهم است. سال گذشته گوگل تایید کرد که محتوای تازه منتشر شده را به دقت بررسی می کند تا متوجه شود با هدف جستجو مطابق است و آیا کاربر با خواندن آن مطلب به هدف خود رسیده است یا نه.
الگوریتم های گوگل قوانین مربوط به نحوهی امتیازدهی به وبسایتهای مختلف را مشخص میکنند. بهعنوان مثال برخی از این الگوریتمها وبسایتهای خاطی را جریمه میکنند و برخی دیگر کیفیت محتوا و سیستم لینکدهی داخلی و خارجی وبسایت را بررسی کرده و به آنها امتیاز میدهند. الگوریتم های گوگل (Google Algorithm) به مجموعه قوانینی گفته میشود که این موتور جستجو برای جریمه کردن وبسایتهای متخلف و همچنین نحوهی امتیازدهی به وبسایتها در نظر میگیرد. به همین دلیل است که اکثر این الگوریتمها، تشویقی نیستند؛ بلکه اگر آنها را رعایت نکنید، با کاهش رتبه در گوگل مواجه میشوید. استفاده از روشهای اخلاقی و منطبق با دستورالعملهای گوگل اهمیت زیادی دارد. این روشها شامل تولید محتوای اورجینال و ارزشمند، لینکسازی طبیعی، و اجتناب از تکنیکهای کلاه سیاه مانند پرکردن کلمات کلیدی یا خرید لینکهای بیکیفیت است.
همچنین شما میتوانید با اضافه کردن بخش «Annotations» به ابزار گوگل آنالیتیکس، تغییرات وضعیت صفحات وبسایت خود را ثبت کنید. این یادداشتها میتواند به شما در بررسی فعالیتهای کاربران و تأثیر تغییرات جدید گوگل بر رتبه صفحات وبسایت کمک شایانی کند. الگوریتمهای معمولی، شامل کبوتر، پاندا، پنگوئن و غیره هستند که در ادامه بیشتر با آنها آشنا میشویم. الگوریتم هسته نیز شامل تغییراتی است که توسط رباتهای گوگل اعمالشده و رتبهبندی سایتها را جابهجا میکند. در گذشته تعداد بسیار زیادی از کاربران گوگل تنها از نسخه دسکتاپ استفاده میکردند، با گذشت زمان هرچقدر که جلوتر رفتیم درصد بیشتری از کاربران به استفاده از نسخه موبایل سایتها روی آوردند.
گوگل سوالاتی رو ارائه داده که اگه سایت شما تحت تاثیر این به روز رسانی قرار گرفت چیکار باید کنید و چجوری کیفیت محتوای خودتون رو ارزیابی کنید. Moz کار بسیار جالبی انجام داده و تغییرات روزانه در رتبه بندی موتور جستجو رو مثل دما نشون میده. تولید محتوا باید توسط فرد متخصص و معتبری نوشته شده و زمینه کاری مرتبطی داشته باشد و مطلب بههیچ عنوان کپی نباشد. مثلا اگر در حوزه سلامت فعالیت دارید، گوگل زمانی به شما رتبه برتر را میدهد که نویسندهای که در مورد داروها، تداخل آنها، تاثیرات آن و… مطلب مینویسد، متخصص باشد تا جان کاربران به خطر نیافتد. این الگوریتم در واقع آپدیتی برای الگوریتم هسته مرکزی است که در سال 2013 ایده ایجاد آن کلید خورد. یکی از نمایندگان گوگل با پدیده عجیبی مواجه شد؛ او در حالی که از نتایج جستجو بازدید میکرد، یک عینکفروشی را در رتبه اول گوگل دید که هیچ شباهتی به یک فروشگاه نداشت.
از ابتدای معرفی این الگوریتم تا به امروز، گوگل چندین آپدیت روی الگوریتم Product Reviews انجام داده است. این الگوریتم مهم باعث شد در طی این ۶ سال گذشته، از هر ۱۰ تا سایت، حداقل یکی از آنها دچار تغییراتی بزرگی در رتبهبندی شوند. این الگوریتم گوگل، با افزایش طول بخش «توضیحات متا» (Meta Description) از ۱۵۵ کاراکتر به ۳۰۰ کاراکتر توضیحات قویتری را برای درک بهتر مخاطب میدهد. اما در آخرین بهروزرسانی این الگوریتم که در سال ۲۰۱۶ رخ داد، بک لینکهای هر صفحه بررسی میشود و در صورت استفاده از لینکهای مخرب، گوگل همان صفحه را به جای کل سایت جریمه میکند. شرکت پارس اَوِستا، انتخابی ایده آل برای کسب و کارهایی است که میخواهند با اطمینان و به روز به دنیای دیجیتال وارد شوند.
بنابراین با این آپدیت رتبهبندی سرچ محلی کاملاً از رتبهبندی سرچها جدا شد و تغییرات زیادی در نتایج سرچ محلی به وجود آمد. همچنین کرالرهای گوگل بهخوبی میتوانند سایتهایی که تبلیغات آزاردهندهای در ابتدای صفحه خود قرار دادهاند را شناسایی کنند و بهعنوان یک فاکتور منفی در رتبهبندی درنظر بگیرند. این الگوریتم کمک میکند تا کاربری که بهعنوان مثال با موبایل وارد چنین سایتهایی میشود، 4 الی 5 بار برای رسیدن به محتوای موردنیاز خود اسکرول نکند و تجربه کاربری بهتری داشته باشد. در همین زمان گوگل علاوه بر بهروزرسانی الگوریتمهای قدیمی، الگوریتمهای جدیدی را معرفی کرده که هر کدام وظایف مشخصی بر عهده دارند. الگوریتم های گوگل از یک طرف سازوکار امتیازدهی به وبسایتها را مشخص میکند و از طرف دیگر وبسایتهایی را که تلاش میکنند تا قواعد گوگل را دور بزنند، با کاهش رتبه در نتایج روبرو میکند. اگر از قسمت پروپاگاندایی موضوع بگذریم، کسب اطلاعات در مورد آپدیت های گوگل حداقل میتواند از جریمه شدنهای بیمورد جلوگیری کند.
در روزهای پایانی سال 2014 میلادی، مهمترین الگوریتم محلی گوگل یعنی الگوریتم کبوتر (Pigeon) در کشورهای انگلستان، کاندا و استرالیا مورد بهره برداری قرار گرفت. گسترش الگوریتم کبوتر در اول دی ماه تایید شد، اما به نظر میرسد که یکی دو روز قبلتر منتشر شده باشد. اگرچه گوگل تغییرات اتفاق افتاده را تایید نکرد، اما سرویس MozCast تغییرات زیاد جایگاه سایتها و افت شدید لوکال پک (Local Pack) را با حرارت 108 درجه به ثبت رساند. فعالان انجمنهای سئو محلی (Local SEO) هم شک شدید اتفاق افتاده در لوکال پکها (Local Pack) را گزارش کردند. دادهها حاکی از این بودند که این بروز رسانی (یا احتمالا یک بروز رسانی همزمان دیگر) تاثیر شدیدی بر نتایج اورگانیک گوگل گذاشته است. همراه با عرضه نسخه 62ام گوگل کروم، گوگل فشار خود بر وبسایتها برای مهاجرت به نسخه HTTPS را بیشتر کرد و به همین منظور در این نسخه از کروم در صفحاتی که فرمهای ناامن حضور داشتند به کاربران هشدار داده میشد.
هنوز مشخص نیست که الگوریتم گورخر گوگل چگونه صاحبان فروشگاه های اینترنتی را شناسایی می کند. همانطور که می دونین محتوا برای گوگل اهمیت زیادی داره، پس می شه گفت محتوا پادشاست و اینکه محتوا یه امر حیاتی در ارائه خدمات سئو سایت محسوب می شه. هدف گوگل از این الگوریتم، بهبود نتایج از طریق افزایش سرعت نتایج گوگل و ادغام آنها با نتایج شبکه های اجتماعی است. گوگل برای تسهیل کاربران این الگوریتم را ایجاد کرده است به طوری که کاربر با بالاترین سرعت به هدف مورد نظر خود دست یابد. الگوریتم گوگل پاندا تأثیر بسزایی در سئو سایت دارد و نباید از آن غافل شد.
الگوریتم های گوگل هم مانند الگوریتم جدید اینستاگرام ۲۰۲۲ تا حدی از کلمات کلیدی برای تعیین رتبه بندی صفحات استفاده می کنن. به عنوان مثال اگر کاربری در مورد تیمهای حاضر در جام جهانی جستجو کند، گوگل نتایج مربوط به تیمهای حاضر در جام جهانی 2024 را در رتبه بالاتری قرار میدهد. این الگوریتم باعث شد تا موضوعات داغ و ترند، راحتتر در اختیار علاقهمندان قرار بگیرند. این الگوریتم از منابع متعددی مانند شبکههای اجتماعی، وبسایتهای خبری و جستجوی کاربران برای تشخیص محتوای ترند استفاده میکند. بسیاری از متخصصان سئو بر این باورند که این بهروزرسانی بهبودهایی در نحوه تحلیل کیفیت محتوا و تعاملات کاربران خواهد داشت.
به همین دلیل، شرکت گوگل در آپریل ۲۰۲۱، الگوریتم جدیدی با نام «پروداکت ریوو» را معرفی کرد. بیاید باهم به گذشته سفر کنیم، زمانی که هنوز الگوریتم های گوگل در سئو وجود نداشتند و شما با یک سرچ ساده در دریایی از مطالب غیر مرتبط غرق میشدید و به نتیجه دلخواه خود نمیرسیدید! از این رو گوگل به عنوان محبوبترین موتور جستجو، برای حل این مشکل الگوریتمهایی را طراحی کرد تا خواسته کاربر را درک و به آن پاسخ دهد. گوگل همیشه الگوریتم های رتبه بندی رو بروز میکنه تا بهترین و مرتبطترین نتایج رو در اختیار کاربرانش بذاره. به گفته دنی سالیوان از گوگل، موتور جستجو به طور متوسط روزانه ۹ تغییر در الگوریتم خودش ایجاد میکنه که معادل بیش از ۳۲۰۰ تغییر در ساله.
الگوریتمهای گوگل با اینکه از یک سو میتوانند باعث جریمه شدن یا افت رتبه سایتها شوند اما اینها فقط در مواردی اتفاق میافتد که از قوانین تخلف کنند. یکی از بخشهایی که در الگوریتمهای گوگل بهبود یافته است، درک عمیق تر از مفهوم کوئریهاست. در گذشته زمانی که یک کاربر عبارتی را در گوگل جستجو میکرد در نتایج گوگل ابتدا لینکهایی را نشان میداد که این عبارت کلیدی در آن وجود داشت. الگوریتم Product Review از جمله الگوریتم های گوگل است که اثر آن بهخصوص روی وب سایتهای فروشگاهی، بسیار محسوستر از وب سایتهای دیگر است. این موضوع باعث میشد که کاربران نتوانند اطلاعات کافی برای تصمیمگیری در مورد خرید محصول را به دست آورند. این الگوریتم در سال ۲۰۰۳ و با هدف بهبود نتایج جستجو از طریق شناسایی وب سایتهای معتبر و مرتبط در یک حوزهی خاص بود.
سیستمی که در سال ۲۰۱۴ معرفی شد و وبسایتهای دارای HTTPS را ترجیح میداد. سیستمی که در سال ۲۰۱۸ معرفی شد و به محتوایی که به سرعت در دستگاه های تلفن همراه بارگیری میشد، اولویت میداد. گوگل معمولا اطلاعات دقیقی از الگوریتم های خود به کاربران نمیدهد و فقط یکسری اطلاعات کلی میدهد. این بروزرسانی که اولین بروزرسانی نامگذاری شده گوگل است به بروزرسانی بوستون (Boston) شناخته میشود. در ابتدا هدف گوگل بروزرسانیهای ماهیانه بود که شامل ترکیبی از تغییر در الگوریتم و بروزرسانی ایندکس گوگل میشد (که با نام گوگل دنس هم شناخته میشود). گوگل برخی از مشکلات ابتدایی در کیفیت لینکها را بهبود داد و این بروزرسانی باعث کاهش تاثیر لینکهای گسترده از دامنههای مشترک (co-owned domain) شد.
مثلا اگر صفحاتی از یک وبسایت توسط کاربران زیادی به عنوان محتوای کپی گزارش شود، گوگل رتبه سایر صفحات این وبسایت را نیز کاهش میدهد. مثلا اگر کاربری عبارت «دلیل افزایش قد» را جستجو کند؛ گوگل متوجه میشود کاربر به دنبال «عوامل موثر بر افزایش قد» است و نتایج را بر این اساس ارائه میدهد. اگر سبک سئو شما مبتنی بر ارائه ارزش و کیفیت به کاربر است نیاز نیست با ارائه هر آپدیت نگران شوید. در این صفحه توضیح میدهم الگوریتم گوگل یا آپدیت گوگل چیست و سپس با مفاهیم بسیار مهمی در مورد نحوه کار الگوریتمهای گوگل و آخرین وضعیت سیستمها و الگوریتمهای گوگل آشنا میشوید. مت کاتس (Matt Cutts) در توییتی اینطور عنوان کرد که انتظار میرود در چند هفته آینده تغییراتی در رتبه بندی سایتها بخاطر تغییرات الگوریتم پاندا اتفاق بیفتد. در روز جمعه 19 خرداد، گوگل یک آپدیت دیگر برای دادههای مرتبط با الگوریتم پاندا منتشر کرد.
الگوریتم دزد دریایی (Pirate) در سال 2012 منتشر شد و وظیفه اصلی آن شناسایی سایتهایی است که قانون کپی رایت را نقض میکنند. این الگوریتم مطمئن میشود که سایتهایی که در بستر اینترنت فعالیت میکنند قوانین کپی رایت را رعایت میکنند و به انتشار موسیقی، فیلم، کتاب و ... که شامل کپی رایت میشوند، در سایت خود نمیپردازند و در صورت شناسایی، این سایتها رتبه خود را از دست میدهند. البته شناسایی همه این سایتها امکانپذیر نیست، چون تعداد آنها در حال افزایش است؛ اما این الگوریتم بهطورکلی توانسته به خوبی وظیفه خود را انجام دهد و گوگل همواره سعی در بهبود این الگوریتم دارد. پس از مدتی گوگل متوجه شد که در مورد برخی موضوعات باید سختگیرانهتر عمل کند و محتواهایی که مربوط به سلامت یا مسائل مالی هستند باید از نظر درستی و اعتبار، تایید شوند. در واقع E-A-T الگوریتم نیست؛ بلکه یک استاندارد و دستورالعمل بررسی کیفیت محتوای صفحات وبسایتها است که توسط گوگل منتشر شده است.
گوگل مدلهای برت را برای درک بهتر عبارتهای جستجو شده ساخت و عبارت BERT را از حروف اول کلمات Bidirectional Encoder Representations from Transformers گرفت که به رمزگذاری عبارتهای جستجو و صفحات وب (به صورت دوطرفه) اشاره دارد. گوگل، الگوریتم گورخر خود را با هدف نظارت بر امنیت سایتهای فروشگاهی در ژانویه 2012 معرفی کرد. گورخر یک الگوریتم ضد اسپم است و فروشگاههای اینترنتی که سیاست درستی برای فروش کالا ندارند از طرف این الگوریتم جریمه میشوند. E-A-T از نظر فنی یک عامل رتبه بندی نیست، اما میتواند بر رتبه سایت شما تاثیر بگذارد. E-A-T به اختصار نشاندهنده، Expertise (تخصص)، Authoritativeness (اعتبار) و Trustworthiness (اعتمادپذیری) است. الگوریتم گوگل به هر کدام از عملکردهای پیچیده برای رتبه بندی نتایج در موتور جستجوی گوگل گفته می شود رعایت این الگوریتم ها موجب بهینه سازی رتبه در نتایج جستجو می شود.
امروزه در همه موضوعات هزاران سایت وجود دارد که برای رتبه بالاتر با هم رقابت میکنند. برای کاربران نیز مقدور نیست که بخواهند همه این سایتها را ببینند و مطالعه کنند تا به بهترین نتیجه برسند؛ بنابراین این وظیفه بر عهده گوگل و الگوریتمهای آن است که بهترین نتایج را به کاربر نمایش دهند. گوگل به کمک خزندههایی که در اختیار دارد همه صفحات را میخزد و برای عباراتی که ممکن است جستجو شوند، فهرستی تهیه میکند (صفحات را ایندکس میکند). این فرایند خودکار که تعیین میکند نتیجه هر عبارت جستجو شده به چه جایگاه و رتبهای تعلق دارد، توسط الگوریتمی به نام پیج رنک (Page Rank) مشخص میشود. هنگامیکه کاربر، عبارتی را جستجو میکند، گوگل به جای اینکه کل صفحات را بگردد، به صفحات ایندکس شده که قبلا خزیده است، نگاه میکند و به کاربر نمایش میدهد. الگوریتم ونیز در سال 2012 منتشر شد و یکی دیگر از الگوریتمهایی است که برای بهبود سئوی محلی به کار گرفته شد.
به روز رسانی الگوریتم گوگل همیشه قابل پیش بینی نیست، اما باید انتظارش رو داشته باشید. با تغییرات زیادی که دائماً اتفاق میافته، خیلی از سئوکاران نمیتونند خودشون رو بروز نگه دارند. این به روز رسانی نه تنها برای متخصصان سئو مهمه، بلکه برای مشاغلی که به نظرات مشتریان متکی هستند هم اهمیت داره. در طول عرضه، سنسور SEMRush نوسانات بالایی رو در نتایج جستجو در ۲۰، ۲۳ و ۲۵ آوریل شناسایی کرد. این تغییرات ممکنه باعث بشن برخی از صفحاتی که قبلاً رتبهشون پایین بود در نتایج جستجو بهتر عمل کنند، یا میتونه نتیجه عکس داشته باشه.
این الگوریتم به گوگل در درک معنای مربوط به پرسوجوها کمک میکند تا گوگل بتواند بهترین نتایج را برای عبارتهای جستجو شده ارائه دهد. در حال حاضر جزئیات رنکبرین به وضوح مشخص نیست، اما با اطمینان میتوان گفت که یک الگوریتم مهم برای گوگل است. هدف اصلی این الگوریتم، شناسایی نتیجه دقیق یا مرتبط برای صفحات وب میباشد. الگوریتم موبایل گدون یکی از الگوریتم های گوگل است که در سال ۲۰۱۵ معرفی شد و تمرکز ویژهای روی بهبود تجربهی افرادی که از موبایل برای دسترسی به وب سایتها استفاده میکنند. کسب اطلاعات کافی در مورد نحوه عملکرد انواع الگوریتم گوگل و بهینه کردن سئو سایت با این الگوریتمها اهمیت ویژهای برای کسب و کارهای آنلاین دارد.
گوگل با این به روز رسانی دنیای جستجوی محلی (Local SEO) را به لرزه درآورد! این آپدیت به طرز چشمگیری نتایج محلی گوگل را تغییر داد و نحوه برخورد گوگل با جستجوهای محلی را به کلی دگرگون کرد. گوگل ادعا کرد که الگوریتم کبوتر (Pigeon) ارتباط نزدیکتری بین الگوریتم محلی و الگوریتم اصلی گوگل برقرار کرده است. بعد از ماهها حدس و گمانهزنی، گوگل بالاخره اعلام کرد که به سایتهایی که از پروتکل ارتباطی HTTPS استفاده میکنند توجهی بیشتری خواهد کرد و به صورت ناچیزی رتبه آنها را افزایش خواهد داد. همینطور اعلام کرد که اگر این تغییر مثبت واقع شود در آینده این تاثیر بیشتر نیز خواهد شد. پس از یکسال از آخرین بروز رسانی پنگوئن، گوگل بالاخره دور تازهای از به روز رسانیهای این الگوریتم را شروع کرد.
رأی دهندگان گوگل وقتی به ارزیابی اعتبار می پردازند، از جمله نویسنده محتوا یا شخص مسئول محتوای سایت منتشر شده، را مرور می کنند. رندرهای انسانی در Google "دقت حساب های محتوا" را در لیست ارزیابی خود قرار می دهند. این سبک از پست ها به شما کمک میکنند تا دیدگاه ها ، لایک ها و نظرات را با افراد دیگر به اشتراک بگذارید و با جوامع و کاربران جدید در تعامل قرار بگیرید. تیم تخصصی بیزون متشکل از افرادی است که دقیقا متناسب با اهداف شما دیجیتال مارکتینگ کسب و کارتان را به عهده می گیرد. برت (Bidirectional Encoder Representations from Transformers) یک الگوریتم یادگیری عمیق است که از پردازش زبان طبیعی (NLP) برای درک بهتر اطلاعات مربوط به جستجو استفاده میکند.
سیستمی که با محتوا و رفتارهایی سر و کار دارد که خطمشیهای هرزنامه گوگل را نقض میکند. سیستمی که به بررسیهای محصول با کیفیت بالا که توسط نویسندگان خبره نوشته شده است، با تجزیه و تحلیل دقیق و تحقیقات اصلی پاداش می دهد. این سیستم میتواند بخشی از متن یک صفحه که دقیقا مرتبط یا پاسخ به یک جستجو است را تشخیص دهد. Google سیستمهایی را برای ارائه مجموعههای خاصی از اطلاعات در مواقع بحران، مانند هشدارهای SOS هنگام جستجوی بلایای طبیعی، در اختیار دارد. به نظر من فقط نیاز است در مورد الگوریتمهایی حساس باشید که مربوط به موارد تکنیکال سایت است.
اینستاگرام تأیید کرده است که نظرات و لایک ها هنگام رتبه بندی مهم هستند - بنابراین ایده خوبی است که هرچه بیشتر کاربران را تشویق کنید که برای شما کامنت بگذارند. اینستاگرام محتوا را بر اساس علایق کاربر، سابقه تعامل و سایر عوامل ارزیابی میکند. در سال 2025 ، الگوریتم اینستاگرام بر ایجاد تجربیات معنی دار برای کاربران تمرکز کرده است. الگوریتم اینستاگرام مجموعه ای پیچیده از قوانین است که بر اساس آنها محتوا پست ها، ریلز ها و استوری ها، در اکسپلور یا صفحه اصلی کاربران نمایش داده میشود. حجم بسیار زیاد داده، مدیریت نوین میطلبد تا همه آنچه کاربران میخواهند با رعایت اصل امانتداری به دستشان برسد. شرکت گوگل همه ساله با آپدیت الگوریتمهای جدید برای سئو سعی دارد تا دنیای اطلاعات را وارد عصر جدیدتری کند.
حضور این مرغ مگس خوار در سبد الگوریتم گوگل کمک بسیار زیادی به بهبود تجربه کاربری گوگل کرد. علاوه بر این، دیگر هدف این آپدیت درک درستی از مفهوم عبارات جستجو شده توسط کاربران بود. الگوریتم گوگل همینگبرد توانایی درک بهتری از منظور و خواسته کاربران را به این موتور جستجوگر میدهد. به این ترتیب کاربر میتواند با نوشتن خلاصهای از آنچه به دنبال آن است جواب خود و حتی مطالب جالب دیگری پیرامون آن را نیز در گوگل بیابد. گوگل بهطور مداوم الگوریتمهای خود را بهروز میکند تا بهترین نتایج ممکن را برای کاربران ارائه دهد. این بهروزرسانیها با هدف بهبود تجربه کاربری و ارائه نتایج مرتبطتر صورت میگیرند.
البته گوگل گفت وبمستران نیاز به نگرانی بابت این موضوع ندارند چون این الگوریتم جدید گوگل صرفا بر کندترین وب سایت ها تاثیر میگذارد. الگوریتم SpamBrain یک سیستم مبتنی بر یادگیری ماشین است که برای مقابله با محتوای اسپم و تقلبی در نتایج جستجو کاربرد دارد. این الگوریتم از روشهای هوشمند برای شناسایی الگوهای رفتاری مرتبط با اسپم، نظیر لینکهای بیکیفیت، کپی محتوا و محتوای خودکار استفاده میکند. این موضوع یعنی این که نسخه موبایلی وب سایت شما برای رتبه بندی سایت با نسخه اصلی در نظر گرفته میشه. گوگل تغییرات زیادی از جمله تغییرات گسترده در ایندکس خود، ایندکس معنایی پنهان (Latent Semantic Indexing)، توجه به ارتباط بین آنکر تکست لینکها و مفهوم جدیدی به اسم همسایههای یک لینک (neighborhoods) را ارائه کرد. LSI باعث افزایش توانایی گوگل در درک مترادف کلمات شد و تجزیه و تحلیل و جستجو کلمات کلیدی را به سطح بالاتری برد.
در میان انواع الگوریتمهای گوگل، الگوریتم پاندا یکی از کارآمدترین الگوریتمها معرفی شده است که خصوصیتها و امکانات ویژهای را به کاربران ارائه می دهد. این الگوریتم کارآمد به خوبی کیفیت انواع مقالات و محتواهای سایتها را مدیریت و ارزیابی می کند. در حقیقت می توان گفت الگوریتم پاندا مواردی مثل محتوای کپی، محتواهای خیلی کوتاه، صفحات فاقد ارزش و پرتکرار را آنالیز و تحلیل می کند. الگوریتم پنگوئن توسط گوگل معرفی شده تا کیفیت لینکهای دادهشده به یک صفحه را مشخص کند. این الگوریتم که تاکنون چندین بار بهروزرسانی شده، میتواند به بهبود رتبهبندی یک سایت کمک کند یا سایتهای لینکهای مخرب و پولی گرفته باشند، را با جریمه مواجه کند. در سال 2016 و بعد از اینکه در نتایج گوگل و ترافیک سایت ها تغییرات زیادی ایجاد شد، سئوکارهای خبره و معروف در انجمن های اینترنتی در مورد آن مشغول به بحث شدند.
این الگوریتم هم مانند الگوریتم ونیز بر سئوی محلی تمرکز دارد با این تفاوت که علاوه بر این که بر صفحات نتایج اثرگذار است بر نقشه گوگل نیز توجه ویژهای داشته است و منجر به توانایی گوگل در ارائه نتایج نزدیک به کاربران شده است. از آنجایی که برای گوگل محتواهای ارزشمند و اورجینال اهمیت دارد، بهتر است از این به بعد روی تحقیقات کلمه کلیدی خود بیشتر کار کنید. به این معنا که بهتر است به جای تکیه کردن روی عبارات کوتاه و کلمات کلیدی، بر روی تولید محتوای با ارزش که تمرکز کنید. هنوز هم در میان سایتها نوشتن کلمات غیر طبیعی و نه چندان مفهوم در عنوانها رایج است. اما به مرور زمان با هوشمندتر شدن موتورهای جستجو تمام این سایتها به مشکل خواهد خورد چرا که مفهوم و کانسپت هم در نوشتهها اهمیت پیدا میکند.
الگوریتم PAYDAY LOAN گوگل شامل همه نتایج در همه کشورها و همه زبان ها می شود. EMD مخفف Exact Match Domain به معنی دامنه دقیقا مرتبط است و به دامنههایی اشاره دارد که دقیقا شبیه به کلمه کلیدی هستند که کاربر آن را جستجو میکند. قبلا سایتها بدون توجه به محصول و محتوای خود، دامنه سایت را طبق کلمه کلیدی انتخاب میکردند که رتبه خوبی هم دریافت میکردند که این آپدیت جلوی این روش را گرفت. در این مقاله قصد داریم تحلیلهای اولیه و یافتههایمان را با شما به اشتراک بگذاریم. در ادامه، به بررسی نکات کلیدی آخرین تغییرات الگوریتم های گوگل برای سئو و تاثیرات آن را بر روی رتبهبندیهای جستجو تحلیل خواهیم کرد.
https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/